Vælge den rigtige tagdækker

Når der skal ligges et nyt tag på ens hjem eller det gamle skal renoveres, er det for mange en større opgave end de selv lige kan klare. Derfor skal man ofte ud og hyre en dygtig tagdækker.

Når der skal ligges et nyt tag på ens hjem eller det gamle skal renoveres, er det for mange en større opgave end de selv lige kan klare. Derfor skal man ofte ud og hyre en professionel til at løse jobbet, men hvem skal man lige hyre til det? En del kender muligvis nogle andre som har fået udført et lignende job, og her kan det så være en god ide at høre dem om de var tilfreds med resultatet og prisen. Er man ikke lige i den situation skal man måske ud og finde et firma som man ingen erfaring har til og her kan det nogle gange være svært at finde den rigtige til jobbet. Husk altid at sikre at de selv sørger for oprydning, hvis nødvendigt – opstilling af stillads og hegn, om at de ting er med i prisen. Vi ser her lidt nærmere på nogle af de muligheder man har, hvad enten det er et nyt betontag eller tegltag du skal have lagt på dit nye hus.

Læs også: Betontag – et solidt valg

Find tagdækker på Google

Google kan faktisk være et rigtigt godt redskab til at finde den rigtige person eller firma til et sådant job. Bor man f.eks. i Herning og mangler en tømrer til at lægge et nyt tag, kan man jo lave en hurtig søgning på Google på “tømrerfirma herning”. Det skulle så meget gerne aktivere google places, hvor der vise en del forskellige firmaer som høre til i nærheden af Herning. For nogle af firmaerne er der så anmeldelser via deres Google plus profil som også vises på søgning. Her kan du se hvad andre mener om firmaet. Er der kun 1-2 anmeldelser som alle har top karakter, så er det jo nok en god chance for at det er firmaet selv eller nogle bekendte som har skrevet den, og bør derfor ikke tages alt for seriøs. Er det derimod en masse forskellige anmeldelser, så er det også en god chance for at de er gode nok, og man kan hurtigt få et overblik over hvad folk mener om dem. Klik også ind på deres hjemmeside og se om den ser professionel nok ud og om de evt. har henvisninger til tidligere projekter. Er er noget dårligt at fortælle om en tagdækker, så finder man det ofte på Google.

Tjek firmaet på Trustpilot

En måde at finde et godt bud på en tagdækker er via trustpilot. Start evt. med at lave en lokal søgning på Google eller Krak og lav en liste over de nogle af de lokale firmaer. Tast dem efterfølgende ind på trustpilot og læs hvad der er af anmeldelser til dem. Er der slet ikke nogle, så har du enten tastet forkert eller også er firmaet så lille at ingen har anmeldt dem endnu. Der vil næsten altid være nogle enkelte som aldrig helt bliver tilfreds eller aldrig giver et fuld antal stjerner, men du kan hurtigt få en ide om kvalitet og om kunderne generelt er tilfredse med det de har fået.

Krak/Degulesider/Eniro

Firma kataloger som Krak, De gule sider, Eniro er alle gode steder at finde et lokalt firma til jobbet. Husk blot at tjekke dem først på trustpilet inden man beslutter sig.

Byggaranti

Baggaranti til nyt tagEn anden vigtig faktor, når man skal vælge en tagdækker, er at sikre sig at de er medlem af byggaranti. Fences and gates, Tagprofferne, komproment er eksempler på virksomheder der er medlem af denne ordning. Klik ind på deres hjemmeside og her vil du næsten altid kunne finde logoet for byggaranti, så frem de er medlem. Logoet skulle gerne se om som det her til højre. Er de medlem, betyder det at de er forsikret igennem byggaranti, og dermed har du også en garanti for at jobbet bliver udført som beskrevet. Byggaranti ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms* pr. byggesag og dækker i op til tre år for synlige fejl og helt op til ti år for skjulte fejl og mangler. Derfor er det altid en god ide at vælge en tømrer eller tagdækker som er medlem af byggaranti.
Er du i tvivl om du skal gå i gang med et sådant projekt midt om vinteren eller vente til sommer, så læs vores artikel her om nyt tag om vinteren?

Skriv en kommentar