Fordelen her er at man skjuler de ellers så grimme solceller kasser og integrerer dem direkte i taget så man ikke lægger så meget mærke til dem hvilket giver et noget pænere resultatet. Prisen på et nyt tag med solceller er efterhånden også faldet en hel det så det nu er noget almindelige mennesker også kan betale sig fra og gøre at det rent faktisk kan tjenes hjem igen inden for en overskuelig årerække. Jeg ved at hvis jeg selv skulle ud og have lagt tag på mit hus nu her var det bestemt en ting som jeg ville overveje, både for min egen økonomis skyld men også for at gøre mit for at minimere belastningen for miljøet. Desværre er det endnu ikke muligt at få til alle typer af tag, f.eks. kan man ikke få det til tagtyper som ståltag, eternittag, tagpap eller betontag hvilket jo sætter en naturlig begrænsning på om man skal overveje indbygget solceller eller de mere traditionelle solceller som man kender.